Transplantácia vlasov

PHAEYDE Transplantácia Vlasov Kliniky

Autor: PHAEYDE Transplantácia Vlasov Kliniky

TRANSPLANTÁCIA VLASOV NA PHAEYDE KLINIKE Ak trpíte plešivosťou, dohodnite si u nás termín stretnutia na bezplatnú konzultáciu, v priebehu ktorej Vám…

Viac o autorovi

O transplantácii vlasov

 

Transplantácia vlasov na PHAEYDE klinike v Maďarsku pomocou metód FUE a S.H.E. (Single Hair Extraktion) . Metóda FUE je humánna a máme s ňou skvelé výsledky.

Ak ste sa rozhodli pre transplantáciu vlasov a chcete mať estetický výsledok, potom správne rozhodnutie je PHAEYDE klinika v Maďarsku.

Transplantácia vlasov na PHAEYDE klinike

Poskytneme Vám informácie o zásadách vlasových implantácií: Vaše existujúce vlasy budú `redistribuované.` Vlasy sa odstránia zo záhlavia a budú implantované na plochy bez vlasového porastu.

Na PHAEYDE klinike zoskupujeme vlasy pomocou procesu folikulárna jednotka = Follicular Unit / FU a pomocou extrémne tenkej dutej ihly.) Vlasy sa odstránia zo zadnej časti krku a budú implantované na oblasti bez vlasového porastu.

Odstránenie folikulárnej jednotky a jej implantácia vďaka procesu FUE je úplne humánna. Vďaka špeciálnej dutej ihly riziko poškodenia folikuly je obmedzené na minimum.

Folikuly budú transplantované do cieľových oblastí na holú pokožky hlavy, ktoré budú pripravené na mikroskopické presádzanie.

Štepy čakajúce na implantáciu budú umiestnené v živnom roztoku. Pomocou dutej ihly budú štepy implantované do vopred pripravených otvorov.

Na PHAEYDE klinike používame moderný FUE proces. O rozdieloch medzi FUE a S.H.E. (Single Hair Extraktion) budeme diskutovať neskôr.Prečo si vybrať PHAEYDE kliniku?

Prečo si vybrať PHAEYDE kliniku?

  • Naša klinika je unikátna, pretože Vám poskytnemešpeciálne balíčky služiebna jednom mieste a v jednom časovom intervale. Ponúkame množstvo rôznych zdravotníckych služieb.
  • Spolupracujeme snajskúsenejšími špecialistamivo všetkých oblastiach.
  • Pomôžeme Vámindividuálnym poradenstvomvo všetkých prípadoch. V prvom rade dávame prednosť Vašej bezpečnosti, takže Vás budeme informovať o možných rizikách a o kontraindikáciách.
  • Pomôžeme Vámzorganizovať všetky ostatné služby, ktoré momentálne nie sú v ponuke našej kliniky.
  • Ponúkame Vám užitočné informácie pred, v priebehu a po zákroku.
  • Čaká Vás moderné a čisté klinické prostredie.

 

Výsledky našich transplantácii vlasov

V dnešnej dobe sme vďaka moderným metódam a našej odbornosti schopní pri transplantácii vlasov dosiahnuť extrémne prirodzené výsledky. Na našej klinike pracujú len trénorvaní doktori s mnohoročnými skúsenosťami. Toto je samo o sebe garanciou prírodzených a hustých vlasov. Účinnosť našich metód si môžete overiť a vidieť na pred/po fotkách našich pacientov. Každá transplantácia vlasov je iná a každý výsledok vlasovej transplantácie je inidividuálny, pretože množstvo a kvalita vlasov na transplantáciu, rovnako ako veľkosť plešatejúcej oblasti sa líši od pacienta k pacientovi. Tajomstvo našeho úspechu je jednoduché: každú prácu, ktorá nám je zverená vykonávame čestne. Pri každom zákroku berieme maximálny ohľad na klientove potreby. Špeciálny dôraz kladieme na komfort našich pacientov a poskytovanie služieb na najvyššej úrovni. Každá z pred a po fotiek zobrazuje darcovskú oblasť a oblasť na implantáciu bez akéhokoľvek retušu, takže sú úplne dôveryhodné. Fotky s výsledkom transplantácie vlasov publikujeme s povolením našich klientov. Ak máte nejaké otázky, prosím neváhajte nás kontaktovať!

transplantácia vlasov pred a po